Bedrijfsadministratie

Hoe wij u kunnen helpen?

De administratie van een bedrijf, stichting of vereniging van groot belang en noodzakelijk om vanaf de start goed op te zetten en bij te houden. De administratie van een bedrijf is een geordende weergave van alle inkomsten en uitgaven van de onderneming. Vanuit de overheid worden eisen gesteld waaraan een goede administratie moet voldoen. NZR kan deze taken voor u (volledig) uit handen nemen. Ook wanneer u reeds een bedrijfsadministratie heeft welke opnieuw dient te worden ingericht kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

Het is wetenschappelijk onderzocht en starters met een degelijke bedrijfsadministratie hebben een grotere kans van slagen in de toekomst. Daar staat tegenover dat het bijhouden van een bedrijfsadministratie een tijdrovende bezigheid is die ondernemers niet altijd leuk vinden. Daarnaast vergt het ook kennis van zaken om een jaarrekening of een salarisadministratie op te zetten. Dit is dan ook de reden dat veel ondernemers met personeel dit uitbesteden aan boekhouders of een accountant.

Periodiek

De ondernemer  verwerkt zelf alle inkoop-verkoop-kas en bankmutaties in een boekhoudsysteem, doet zelf de betalingen en houdt zelf de debiteuren bij. NZR controleert periodiek de ingevoerde gegevens in de boekhouding en ondersteunt waar nodig met bijvoorbeeld de aangifte omzetbelasting.

Verwerking

De ondernemer verwerkt zelf alle betalingen en ontvangsten maar voert zelf geen gegevens in een boekhoudsysteem in. NZR zal alle inkoop- en verkoop, kas en bankmutaties in ons boekhoudsysteem verwerken.

Maatwerk

De ondernemer verlangt maatwerk. Op basis van de aangegeven wensen en mogelijkheden zal NZR een volledig dienstenpakket op maat ontwikkelen.

Volledig ontzorgd

De ondernemer verzamelt de boekhouding en NZR zal alle administratieve handelingen overnemen van de ondernemer. Het verwerken van betalingen, bijhouden van debiteuren, invoeren van inkoop-verkoop facturen en kas en bankmutaties.

Bedrijfsadministratie uitbesteden?

Bent u geïnteresseerd in het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw bedrijfsadministratie(s)? Naar wens ook op locatie of online? Op basis van uw persoonlijke wensen lichten wij graag vrijblijvend toe wat we op dit gebied voor uw bedrijf kunnen betekenen. Middels de contactpagina kunt u direct contact met ons opnemen.

Neem contact op