Debiteurenbeheer

Hoe wij u kunnen helpen?

Steeds meer ondernemingen, verenigingen en stichtingen kampen met liquiditeitskrapte als gevolg van achterstallige vorderingen. Debiteuren die zeer laat betalen, in staat van faillissement raakte of moedwillig de betaaltermijn optrekken.

NZR moet een ondersteuning zijn voor haar relaties en bijdragen aan het terugdringen van het debiteurensaldo. Dit betekent dat NZR zich in beginsel richt op het incasseren van de achterstallige debiteuren, maar ook – middels haar netwerk – haar klanten voorziet van ondersteuning en adviezen op financieel gebied.

Producten waar NZR u desgewenst in kan ondersteunen en/of met haar vaste partners kan uitvoeren zijn bijvoorbeeld minnelijke & gerechtelijke incasso’s, evenals beslagleggingen en gerechtelijke procedures.

NZR levert maatwerk op basis van No-Cure No-Pay. Geen extra kosten in de kleine lettertjes en geen onaangename verrassingen, maar duidelijke en transparante tarieven. Het uitgangspunt is dat de debiteur de incassokosten betaalt. Het is derhalve rendabel om relatief kleine vorderingen aan ons uit te besteden.

Debiteurenbeheer uitbesteden?

Bent u geïnteresseerd in het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw debiteurenbeheer? Naar wens ook op locatie of online? Op basis van uw persoonlijke wensen lichten wij graag vrijblijvend toe wat we op dit gebied voor uw bedrijf kunnen betekenen.  Middels de contactpagina kunt u direct contact met ons opnemen.

Neem contact op