Uw flexibele en betrokken partner voor financiële dienstverlening en totaal oplossingen.

Geschiedenis

NZR is van origine gestart als loonadministratiebureau en is in 2008 opgericht door Rianne Verrijp. Rianne heeft haar sporen in de financiële wereld verdiend door vanaf haar 18de levensjaar, naast diverse studies, in loondienst te hebben gewerkt op diverse financiële afdelingen van verschillende ondernemingen. Na diverse jaren ervaringen te hebben opgedaan bij ook diverse accountantskantoren heeft zij gekozen om voor zichzelf de zakelijke en particuliere markt te gaan ondersteunen met diverse financiële diensten.

Waar wij goed in zijn

Voor diverse ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf evenals diverse verenigingen, stichtingen en (lokale) overheden binnen diverse branches verzorgt Administratiekantoor NZR de loon- en/of bedrijfsadministratie. Wij adviseren en ondersteunen u wanneer u er als ondernemer en/of eindverantwoordelijke alleen voor lijkt te staan met zowel complexe bedrijfsvraagstukken of juist op zoek bent naar (tijdelijke) extra capaciteit. NZR heeft voor u altijd een passende oplossing voor elk budget.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten

Wat klanten over ons zeggen

Bij NZR is je administratie in goede handen. Al jarenlang zorgt Rianne van NZR voor een snelle en nauwkeurige verwerking van de loongegevens van onze medewerkers, maar ook van alle overige cijfers ten behoeve van de accountant. Ook krijgen pro-actief advies over hoe wij bepaalde zaken beter of anders kunnen doen.

Ruud Winkelhof

Eigenaar, ColPas VerzekeringsBeheer

NZR, betrouwbaar, professioneel en altijd stipt in het verwerken van mijn administratie! Daarnaast biedt ze ook op een prettige en persoonlijke manier financiële adviezen.

Esther Snijders

Eigenaar, Sk!n